צריבה בשתן

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

06/05/2012 | 23:22 | מאת: דני

mmmmmmmmדוקטור שלום, אני בן 34, לפני מספר חודשים התחילה אצלי צריבה בשתן לאחר התלה, בהמשך כאבים בקצה הפין, בשלב מסוים ובאופן זמני כאב בכליה הימנית ובאשך הימני. ביצעתי בדיקת שתן רגילה- שלילי, בדיקות דם -תקין לחלוטין, אולטרסאונד- תקין,חשד למערכת מאספת כפולה בתד ימין. המשך בירור- בדיקת שתן למחלות מין - תקין לחלוטין, CT בטן תלת פאזי -תקין לחלוטין. האורולוג אבחן -כנראה דלקת כרונית של הערמונית, התופעה של הצריבה ממשיכה. שאלותיי: 1. האם דלקת בערמונית לא רואים בCT ? 2. האם ייתכן בעיה אחרת ? ואם כן כיצד להמשיך בבירור?

ממליץ לחזור על בדיקת שתן וכן זרע לתרבית. ניתן לעיתים לזהות דלקת בערמונית ע"י TRUS .סונר של הערמונית דרך החלחולת.

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת