בדיקת PSA

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

08/07/2011 | 12:00 | מאת: אבי

אני בן 61 בריא .כל הבדיקות בדרך כלל תקינות . ביצעתי בדיקות דם והתוצאות החריגות הן PSA ברמה 5.39 ורמת גלוקוז 102 .כל היתר בתוך הנורמה בבדיקה האחרונה שעשיתי לפני 20 חודש רמת PSA הייתה 2.55 וגלוקוז תקין . מה זה אומר האם יש קשר בין השניים ? האם מעיד בהכרח על גידול בערמונית . באותו בוקר של הבדיקות אכן צמתי אך בצעתי פעילות גופנית אינטנסיבית לפני הבדיקה .האם יש קשר תודה

מומלץ לבצע הבדיקה לאחר הינזרות מיחסי מין ,אוננות , בדיקה רקטאלית לפחות שבוע ימים. תוכל לחזור על הבדיקה לאחר לקיחת אנטיביוטיקה למשך 10 ימים ואז לראות .

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת