דלקת כרונית של הערמונית

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

01/01/2011 | 14:58 | מאת: רפי

שלום רב, זה כבר שנים מספר אני סובל מרגישות יתר בערמונית. זה מתבטא ברגשיות יתר תוך כדי מתן שתן, צואה, שפיכה, השתנה מרובה, מיעוט זרע, אימפונציה חלקית ( בעבר הייתי יכול לקיים יחסי מין בתדירות רבה יותר והיום לאחר פעם אחת לוקח זמן להתעוררות, כמו כן לפעמים יש רצון אך אין התעוררות). אני בן 40 כשלראשונה הרשתי תסמינים אלו הייתי בשנות ה-30 המוקדמות. הייתי אצל אורולוג לאחרונה שטען לאחר בדיקות דם שעשיתי שאין לי דלקת כרונית והוא הצביע על זה שמכיוון שאני סוכרתי גבולי אולי זה מזה למרות שהסברתי לו שאת התסמינים האלו אני חש אותם כבר יותר מ-10 שנים ולא הייתי בעל סוכרת סמויה. בנוסף כפות רגלי אני מרגיש שהם מתקררות ולאחר מכן גם יש סבל נורא מהתמינים הללו. לאחרונה זה רק הולך ומתגבר. ללכת לשירותים למתן צואה זה נעשה פרויקט (בעבר זה לא היה כך). בבדיקה אנאלית שהאורולוג עשה הוא רק נגע בערמונית צעקתי מרוב כאב, בבדיקה שנעשתה לפני כמה שנים ראו הסתיידויות רבות. אך בכל זאת האורולוג מתעקש שזה לא דלקת כרונית של הערמונית וזה קשור לסוכרת. 1. האם יש מתן פתרון טבעי ולא טבעי לדלקת כרונית של הערמונית ? 2. לפני מספר שנים שהייתי אצל אורולוג אחר הוא טען שכן יש לי דלקת הערמונית אך אין פתרון לזה. אורולוג החדש שבדק אותי לפני מספר חודשים טוען שבער לא היה ניתן לבדוק זאת ולכן חשבו שזו ערמונית והיום אם בדיקות הדם הוא יכול להגיד בוודאות שזה לא הערמונית, האם זה נכון ? 3. אני מעוניין ללכת לרופא מומחה לדלקות כרוניות של הערמונית שיוכל לאבחן שאכן זה דלקת כרונית ובנוסף לתת טיפול קונבנציונאלי או אלטרנטיבי העיקר שנטפל בזה, האם תוכל להמליץ על רופא מומחה התחום הספציפי הזה ? 4. האם יש בדיקות נוספות שניתן לאבחן בוודאות דלקות הערמונית ? מלבד ההסתיידויות ? 5. עד כמה שקראתי שדלקת כרונית של הערמונית הוא למעשה חיידק שיושב בערמונית, מדוע לא ניתן להחדיר מחט לעאמונית ולקחת דגימה של חיידק ולטפל בזה טרופי או ע"י זריקה לתוך הערמונית לטפל בזה ? תודה מראש רפי ?

נראה שמדובר בדלקת כרונית של הערמונית. ממליץ לפנות לאורולוג לשם קבלת טיפול לשפר את מצבך .

21/01/2011 | 13:37 | מאת: דוד

יש אורולוגים אפילו אורולוגים בכירים שלא מאמנים בדלקת כרונית של הערמונית הם אומרים שדלקת בערמונית מגיעה עם חום (דלקת בערמונית אקוטית) והיות וברבה מכרים לא ניתן להוכיח שיש הדלקת כלומר אולטראסאונד תקין תרביות שתן וזרע תקינים. מלבד בבדיקה אנלית ע"י מישוש של הערמונית ואוסף הסימפטומים שהחולה מציין. אותם אורולוגים לא מגדירים את המצב שלך בתור מחלה בערמונית. העובדה שיש ממש מעט ידע על דלקת בערמונית לא מוסיפה אור לסיפור. אני ממליץ לך ללכת למומחה בתחום שאתה יודע שיש לו ניסיון עם דלקות כרוניות בערמונית.

25/01/2011 | 16:04 | מאת: איתי

האם אתה מכיר רופא כזה? כיצד ניתן לאבחן את הבעיה?

29/03/2011 | 19:05 | מאת: דודו

האם ניתן לקבל שמות של מומחים כאלה....באזור הצפון

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת