כאבי עיניים בהתעוררות מהירה

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

11/12/2016 | 16:52 | מאת: נדב

שלום רב, עברתי PRK לפני שנה. לעיתים, כאשר אני מתעורר בבהלה או בפתאומיות (לרוב כשהילדים מתעוררים בלילה בבכי, או כשאני ישן ממש חזק והשעון מצלצל) ואני פותח עיניים מהר - יש לי תחושה כאילו חלק מהאפיתל נתלש - זה קרה לי קצת לאחר הניתוח ומכאן "הגדרת" התחושה. האם זה הגיוני? נכון? הכאב הזה עובר לאחר כחצי שעה. בנוסף, יש לי רגישות בחשיפה לשמש - קשה לי להסתכל קדימה כשאני נמצא בשמש חזקה ללא משקפי שמש. זה אמור לעבור בשלב מסויים?

נדב שלום, מה השאלה? אם יש בעיה כלשהי מומלץ להבדק. קשה לאבחן ולהציע טיפול ללא בדיקה. בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה