ראיה כפולה אחרי prk

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

23/11/2016 | 09:46 | מאת: מעש מיש

שלום, עשיתי ניתוח prk לפני 4 ימים.. כבר יומיים שאני רואה מטושטש וכפול ולא מצליחה להתנהל בבית האם ייתכן שנעשתה טעות בניתוח... אני מתחילה להתחרט שעשיתי את הניתוח. אני פונה אליכם כי המנתח שעשה לי את הניתוח לא מגיב להודעותיי:(

שלום רב, צר לי לשמוע שהרופא המטפל לא יוצר איתך קשר אבל התופעות שאת מתארת 4 ימים לאחר הניתוח הן נורמליות. מאחר וזהו ניתוח עם משך החלמה ממושך ככל הנראה התופעות הללויחלפו עם תהליך הריפוי. בכל מקרה בהמשך יש צורך להסיר א העדשות ואני מקווה שתפגשי את הרופא המטפל. בברכה, ד"ר אליה לוינגר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה