שאלה לגבי יובש בעיניים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

12/11/2016 | 21:07 | מאת: משה

שלום דוקטור עשיתי ניתוח שיוף לפני חצי שנה ועדיין אני מרגיש יובש אומנם זה לא יובש כרוני אבל אני עדיין הולך עם דמעות מלאכותיות כל הזמן הרופה המנתח שבדק אותי לפני קצת יותר מחוש אמר לי שהעין תקינה השאלה האם אחרי חצי שנה עדיין יש לי יובש זה תקין זה אמור להסתדר? האם יש כאלה שנישארים עם יובש לכל החיים אחרי הניתוח? אני משתמש עם טיפות בפנתן האם יש עוד הצעה לטיפות אחרות? תודה

שלום רב, יתכן יובש גם לאחר כחצי שנה. אפשר לנסות ולהחליף את סוג הטיפות אבל אני ממליץ לעשות זאת לאחר בדיקה חוזרת של הרופא המטפל. בהצלחה ד"ר אליה לוינגר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה