חודשיים אחרי ניתוח PRK , האם מחייב בירור ?

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

11/11/2016 | 15:14 | מאת: יעקוב

אני חודשיים אחרי ניתוח PRK , הראייה טובה , עדיין משתמש בטיפות סטרואידיות פעמיים ביום לפי המלצה העיניים לא אדומות והכל בסדר , פרט לבעיה אחת מאוד מציקה , לאחר השינה כשאני קם בבוקר יש תחושת צריבה בעיניים עד כדי כך שלפעמים קשה לפקוח את העיניים וזאת עד שאני שם טיפות מלאכותיות ואז זה עובר ובמשך כל היום אין בעיה עד ששוב למחרת שאני קם בבוקר ושוב תחושת צריבה , שם טיפות מלאכותיות וזה עובר , וכך חוזר כל יום , מה הבעיה ? האם זה מוכר ושכיח ? והאם זה יובש כרוני שהתפתח בעקבות הניתוח ? מה הטיפול לכך ?

שלום רב. ככל הנראה מדובר ביובש. ממליץ לפנות לרופא המטפל ואולי לשקול טיפול בג'ל או משחה שיש לשים לפני השינה בהצלחה ד"ר אליה לוינגר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה