אינטרלאסיק (בקשת הסבר לגבי הWAVEFRONT)

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

05/09/2016 | 23:12 | מאת: גיא

שלום, הייתי בבדיקת התאמה היום ונמצאתי מתאים לניתוח אינטרלאסיק. לא דובר איתי כלל על אפשרות הWAVEFRONT. עובי קרנית: 563 אשמח לקבל הסבר על הWAVERFRONT והאם זו אופציה שניתנת לשיקול המטופל, או האם זה נעשה רק בהמלצה הרופא המנתח? כמו כן, היה ואני מעוניין לבצע את הניתוח, אך לא מעוניין לבצע אותו בחודש/חודשיים הקרובים, מה הוא תוקף בדיקת ההתאמה שביצעתי? תודה.

גיא שלום, לא תמיד עולה הצורך ב- wavefront ולכן אם זה לא הועלה על ידי המנתח כנראה אין הכרח בכך. אם בכל זאת אתה מעוניין בכך לרוב זה ניתן אך יש להיוועץ עם המנתח קודם. לגבי תוקף הבדיקה- לרוב מדובר על 3 חודשים בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה