מספר גבוה-קרעים ברישתית

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

21/03/2004 | 16:21 | מאת: מיקה

שלום דר'. לי יש מספר 11.5 - כמו כן כנראה יש לי קרעים ברשתית (כיוון שיש לי "זבובים" בראיה - כתמים שחורים. אני לובשת עדשות מגע חד פעמיות ומאוד רוצה לעשות ניתוח לתיקון הראיה האם במצבי אפשר? תודה מיקה

21/03/2004 | 21:28 | מאת: ד"ר תואם כ"ץ

מיקה שלום, זבובים בראיה מעידים בדרך כלל על תזוזה של זגוגית העין , ולשמחתנו לא בהכרח על קרעים ברשתית. אם ישנם קרעים ברשתית יש לבצע טיפול מונע במרפאת רשתית כדי שהקרעים לא יחמירו. אם אין קרעים ברשתית ניתן לבצע ניתוח להסרת משקפיים, עם לייזר או בשיטה אחרת לפי ההמלצות שתקבלי בבדיקת ההתאמה. אם תרצי להבדק על ידי נא צרי קשר בדוא"ל. בברכה דר' כ"ץ

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה