ניתוח לייזר TRANS PRK - תופעות לוואי שלא עוברות

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

29/06/2016 | 18:55 | מאת: מיכאל

שלום רב, אני חייל משוחרר, נמצאתי מתאים לעבור ניתוח בשתי השיטות PRK או LASIK. אני נוטה יותר לכיוון ה-PRK מכיוון שהוסבר לי ש-PRK מעט יותר בטוח. יש לי כמה שאלות: 1. הדבר שאני חושש ממנו זה תופעות לוואי כרוניות שילוו אותי במשך שנים (כמה חודשים זה שטויות) כגון - סינוור, ראיית לילה חלשה, יובש בעיניים וכו'.. מה הסיכוי שתופעות אלה יופיעו ומה הסיכוי שלא יחלפו? הערכה גסה כמובן 2. האם יש חסרונות נוספים לניתוח שהם ארוכי טווח? למשל - האם אוכל לעבור ניתוח קטרקט בגיל מבוגר אחרי ניתוח PRK?

שלום רב, קשה לי להעריך רק על פי הנתונים שציינת. בעוד מספר ימים תהיה ביקורת נוספת וניתן לשאול ולהוועץ עם הרופא המטפל. בברכה, ד"ר אליה לוינגר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה