לייזר לאחר טיפול בדלקת/אלרגיה (??)

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

15/05/2016 | 20:06 | מאת: אור

שלום מזה כמה חודשים סבלתי מעין אדומה (עין אחת-שמאל). חודשיים טופלתי בטיפות לאלרגיה- רלסטט, כיוון שהרכבתי 6 שנים עדשות מגע רכות סיליקון הידרוג'ל חודשיות. טיפות רלסטט לא עזרו והגעתי לחוו"ד נוספת ונשלחתי לצילום US לבדיקת חשד לאפיסקלריטיס - תוצאת הפענוח היא: תחת הסעיף לובן העין (סקלרה) נכתב: לא הודגם עיבוי הסקלירה או הרחבה של חלל הסוב טנון. לסיכום: ללא סימני פסיקלריטיס. אז כנראה מדובר במשהו פשוט יותר? כעת אני חודש מטופל בטיפות NEVANAC + כדורים INDOVIS ו- FAMOTIDINE. עברו כ10 ימים מתחילת הטיפול וכבר האודם פחת משמעותית. שאלתי היא האם מניסיונכם ולדעתם יש אפשרות בגדול לחזור לשימוש בעדשות מגע חודשיות (או אפילו יומיות) ובעתיד אף לבצע ניתוח לייזר להסרת משקפיים לאחר שיעבור האודם והדלקת/אלרגיה, מה שזה לא יהיה??

שלום רב, בהמשך ככל הנראה תהיה אפשרות לחזור ולהרכיב עדשות אך יש צורך להוועץ על כך עם הרופא המטפל.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה