פזילה

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

01/04/2016 | 20:21 | מאת: רונן

שלום רב, בן 33 עם פזילה מלידה, מרכיב עדשות מגע רכות (מס 4.50 בשתי העיניים) אשר מתקנות את הפזילה באופן כמעט מוחלט. בעבר נמצאתי לא מתאים לניתוח לתיקון פזילה, הוסבר לי שהפזילה שלי מתוקנת רק עי משקפיים. האם באופן עקרוני אני יכול להתאים לניתוח להסרת משקפיים? הבנתי מרופאת הפזילה שלי שכאשר הניתוח לייזר ינטרל את הפלוסים, הפזילה תיעלם.

שלום רב באופן עקרוני כן. אם הפזילה מתוקנת עי משקפיים או עדשות אפשר לבדוק התאמה לניתוח לייזר בהצלחה! בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה