פוקוס אחרי ניתוח prk

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

22/03/2016 | 14:22 | מאת: חיים

אני כבר 3 וחצי חודשים אחרי הניתוח ועדיין הראייה שלי לא 6 6 אמרו לי בביקורת שהעין תקינה שעין שמאל שלי רואה ממש טוב ועין ימין קצת פחות אבל עדיין אני לא רואה טוב כל כל שמתי לב בזמן האחרון שאני מכסה את עין ימין ורואה רק עם שמאל לוקח 2 שניות עד שמתפקס לי הראיה ואז אני רואה טוב אותו דבר עם עין ימין אבל שאני רואה ב 2 העיניים אני רואה פחות טוב זאת אומרת בכל עין בניפרד אני רואה יותר טוב עם 2 עיניים פתוחות הדבר הזה הגיוני ? זה הסתדר ? משהו בפוקוס של העיניים שלי לא בסדר ורק עכשיו שמתי לב לזה תודה

שלום רב, מהתיאור שלך אני לא רואה סיבה לדאגה או לחשש. נקווה שיסתדר בהקדם. בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה