ניהיה לי לאחר ניתוח פלוס 1 prk

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

28/01/2016 | 01:08 | מאת: חיים

שלום, ביצעתי את הניתוח prk לפני כחודש וחצי ומהביקורת של אחרי שבוע עד עכשיו אני רואה אותו דבר בלי שיפור נאמר לי שניהיה לי 1 ממינוס 4 הרופא אמר לי שזה יכול להיות בגלל שאני לא מרפה את העין או בגלל שהלייזר תיקן פיקסל יותר מידי וניהיה לי פלוס 1 ואמר שבמצבים כאלה בדרך כלל זה מסתדר לאחר 3 חודשים מהניתוח עכשיו אני לא יודע אם הוא סתם מנסה להרגיע אותי או שבאמת זה ככה כי אני כבר ניהיה לחוץ מהעניין שהראייה לא משתפרת הוא הביא לי בנתיים משקפיים של פלוס 1 ואיתם אני רו4ה טוב ואמר שאני יהיה איתם בנהיגה טלוויזיה ומתי שאני מרגיש צורך עכשיו אני לא ממש רגוע למרות שהוא הציג את זה כתקין הוא עשה לי בדיקות בעיו והכל תקין ואין נזק רק הפלוס 1 הזה שניהיה בשביל להירגע אני פשוט רוצה להתייעץ איתך עם עוד רופא כדי לדעת שזה באמת מצב שיכול להשתפר ואם נגיד זה נשאר ככה אחרי 3 חודשים מהניתוח האם אפשרי לעשות ניתוח תיקון כי זה השץנה לפלוס 1 בנוסף משהו שלא ברור לי אם אני לא רואה טוב לרחוק איך יש לי פלוס 1 הרי פלוס זה ראייה לקרוב תודה

חיים שלום, פלוס אחד חודש לאחר ניתוח זה שכיח ולא מצביע על בעיה. כמו כן מדובר על משהו זמני. יש להמתין בסבלנות להתייצבות וחשוב להיות במעקב אצל הרופא המנתח בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה