ניתוח השתלת עדשה למספרים גבוהים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

29/11/2015 | 13:05 | מאת: טל

שלום, אני מיועדת לניתוח השתלת עדשה. מדובר על מספרים גבוהים -14 ו -17 רציתי לדעת האם יש מגבלה במספרים שמיוצרים לעדשות הללו? כיוון שהרופא שהתיעצתי איתו אמר שהמגבלה היא עד -14.5 אך הדבר נשמע לי מוזר כי ידוע לי שזה ניתוח שמיועד למספרים גבוהים. כמו כן, אם המספר שלי הוא -17.5 במשקפים כמה הוא אמור להיות בעדשה מושתלת כדי לתת לי את התיקון הנכון?

שלום רב, צריך לבדוק ספציפית במחשבונים המיוחדים. בד"כ הרופא המנתח מבצע ת החישובים ולכן אני מציע לפנות אליו על מנת לברר זאת המספר במשקפיים יכול להיות שונה בהשוואה למספר העדשה המושתלת בברכה, ד"ר אורי מלר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה