קוצר ראיה+ צילינדר + פרסיוביה

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

24/11/2015 | 09:53 | מאת: סיגל

שלום רב, אני בת 46 . שאלה כללית ביותר . האם ניתן לבצע תיקון ראייה להסרת משקפיים עם הנתונים שלי : 1. קוצר ראייה בשתי העיניים אותו מספר (8-). 2. צילינדר בשתי העיניים , עד כמה שזכור לי לא גבוה...משהו כמו 3/4 בעין אחת ו-1 בעין השניה. 3. בשנתיים אחרונות מרגישה , לעיתים רחוקות , צורך להרחיק את מה שאני קוראת ( למשל פתקית הוראות כביסה על בגד ) - כנראה שזו פרסיוביה עקב הגיל. אציין כי סובלת מקוצר ראייה כבר מגיל 9 שנים . אין שינוי במספר המשקפיים מבחינת קוצר הראייה כבר שנים רבות . תודה על תשובה כללית .

סיגל שלום, לצערי לא אוכל לקבוע, מאחר ויש צורך בנתונים נוספים אותם ניתן לדעת רק לאחר בדיקת התאמה בברכה, ד"ר אליה לוינגר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה