הסרת משקפיים בלייזר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

16/08/2015 | 11:46 | מאת: סוזן

שלום ברצוני לדעת מה הקריטריונים להסרת משקפיים בלייזר ומה הקריטריונים שאי אפשר לבצע את הסרת המשקפיים. אני מרכיבה משקפיים מגיל ציר מאוד 10 או 11 יש לי צלינדרים המספר תמיד עלה למרות שאני מרכיבה משקפיים תמיד היום אני בת 47 ובתקופה האחרונה גם מקרוב אני לא רואה השאלה שלי אם הניתוח להסרת משקפיים תתאים לי.

שלום רב, השאלה קצרה אבל התשובה ארוכה ומורכבת לפורום. אענה באופן כללי ביותר: הקריטריונים לניתוח מחייבים בדיקה עינית תקינה ללא מחלות עיניים, עובי קרנית טוב וקימור תקין של הקרנית. יעוץ ספציפי יוכל להעשות רק בבדיקה הכוללת בדיקת עיניים ומיפויים טוטפוגרפיים של הקרניות. בהצלחה! בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה