ניתוח תיקון אחרי ניתוח הפרדות רשתית

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

11/12/2003 | 21:06 | מאת: רוני

שלום ד"ר. עברתי לפני כארבעה חודשים ניתוח חיגור לתיקון הפרדות רשתית. הניתוח עבר בהצלחה. עתה אני מעוניין לבצע תיקון ראיה בלייזר, האם אפשרי? מהי התקופה המינימלית אותה צריך להמתין? תודה רוני

11/12/2003 | 21:43 | מאת: ד"ר תואם כ"ץ

רוני שלום אני ממליץ להמתין לפחות שישה חודשים מניתוח הרשתית, להבדק שוב ע"י מנתח הרשתית כדי לוודא שאין קרעים או חורים נוספים ברשתית. אח"כ להבדק ע"י מנתח לייזר שימליץ על טכניקה מתאימה שלא תסכן את הרשתית.קיימת טכניקה כזו בשם LASEK. בהצלחה.

27/03/2004 | 09:58 | מאת: מיכל

עברתי ניתוח "הפרדות רשתית" לפני 8 ימים, ועדיין לא שבה אלי ראייתי,ואני עדיין רואה בועת אוויר בחצי העין התחתון האם עלי לדאוג? תוך כמה זמן חוזרת הראייה למצב נורמלי? האם עלי לנוח באופן מלא? האם יש לכם המלצות נוספות באשר למצב ההחלמה? תודה.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה