אחרי ניתוח

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

07/03/2004 | 16:42 | מאת: לי-את

שלחתי שאלה לפני מס' דקות אך משום מה היא לא מופיעה בפורום, ולכן מתנצלת מראש אם היא תופיע פעמיים... עברתי ניתוח לאסיק לפני שבוע וחצי, שלאחריו לא סבלתי מכאבים כלל ואני רואה מצויין. בשבוע שעבר הורה לי הרופא להמשיך עם הטיפות עוד יומיים-שלושה ואז להפסיק ולטפטף רק דמעות מלאכותיות. פעלתי כהנחייתו והפסקתי אתמול את הטיפות, והיום - פתאום - קצת שורפות לי העיניים והעפעפיים כואבים בעת עפעוף, מה שלא חשתי בו לפני כן. האם זה כתוצאה מיובש בעיניים? או אולי מהפסקת הטיפות? האם יש צורך לגשת להבדק מחשש לדלקת? או אולי להמשיך עם הטיפות (סטרואידים ואנטיביוטיקה)? תודה

07/03/2004 | 21:41 | מאת: ד"ר תואם כ"ץ

ליאת שלום, בד"כ אני נוהג להמשיך את הטיפול בטיפות סטרואידים במניון יורד למשך כחודש אחרי הניתוח, אולם הדבר נתון לשיקול המנתח שלך. בינתיים, אני ממליץ שתשתמשי בטיפות של דמעות מלאכותיות אפילו כל שעה , עד שתפני ליעוץ המנתח שלך. בברכה דר' כ"ץ

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה