עיניים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

11/12/2003 | 19:18 | מאת: איילה ש

שלום, הייתי מעוניינת להתעניין האם מי שמרכיבה משקפי ראייה -4.5 עם צילינדר ועכשיו זקוקה גם למשקפי קריאה יכולה לעבור נתוח להסרת משקפיים - משני הסוגים ביחד או שהאפשרות הינה לעבור רק נתוח אחד ולהמשיך עם משקפי הקריאה אחר כך? תודה.

11/12/2003 | 21:32 | מאת: ד"ר תואם כ"ץ

שלום איילה בהנחה שאין מחלות עיניים אחרות והבעיה היא שילוב של קוצר ראיה (למרחק) וזוקן ראיה (צורך למשקפי קריאה) ניתן לבצע תיקון של הראיה לקרוב ולרחוק עם פגיעה קלה בראית העומק. אם הינך בגיל שרק מתחילה להשתמש במשקפי קריאה, אני ממליץ לבצע ניתוח להסרת משקפי מרחק בלבד. הצילנדר אינו מהווה בעיה וניתן לתיקון מלא במכשירים החדשים. אשמח ליעץ לך אישית אחרי בדיקה בהצלחה דר' כ"ץ

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה