PTP

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

17/12/2003 | 20:27 | מאת: רון

שלום אימי בת 83 אמורה לעבור PTP בעין ימין שאלןתי: א:מה משמעות טיפול זה ב:מהם הסיכונים מבחינת אובדן הראיה לאישה בת 83 תןדה מראש

17/12/2003 | 22:56 | מאת: ד"ר תואם כ"ץ

רון שלום אני משער שכוונתך לטיפול הנקרא PDT . זהו אמנם טיפול לייזר, אבל שלא כמו בטיפול להסרת משקפים, זהו לייזר שונה לחלוטין. הוא מיועד לטפל בסוג "רטוב" של ניוון הרשתית, ולרוב אינו משפר את הראיה אלא מונע הדרדרות נוספת. עליך להפנות את שאלתך למומחה למחלות רישתית בפורום מחלות עיניים כלליות. בברכה דר' כ"ץ.

17/12/2003 | 22:56 | מאת: ד"ר תואם כ"ץ

רון שלום אני משער שכוונתך לטיפול הנקרא PDT . זהו אמנם טיפול לייזר, אבל שלא כמו בטיפול להסרת משקפים, זהו לייזר שונה לחלוטין. הוא מיועד לטפל בסוג "רטוב" של ניוון הרשתית, ולרוב אינו משפר את הראיה אלא מונע הדרדרות נוספת. עליך להפנות את שאלתך למומחה למחלות רישתית בפורום מחלות עיניים כלליות. בברכה דר' כ"ץ.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה