נסיגה בראייה אחרי שנתיים וחצי

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

17/12/2020 | 23:00 | מאת: נ

היי שלום, אני בן 22. לפני כשנתיים וחצי עברתי ניתוח PRK. לצערי מאז אני סובל בתקופות כאלו ואחרות מיובש בעיניים ומשתמש בטיפות עיניים מסוג טירס נטורל פרי שמסייעות בנושא - לאחרונה או יותר נכון בשבוע וחצי האחרון שמתי לב לירידה חדה בראייה, כנראה בשתי העיניים, לירידה מתלווה גם תקופה קשה של יובש בעיניים. מה יכולה להיות הסיבה לירידה בחדות הירידה בזמן כה קצר?

שלום רב, ישנו סיכוי שהירידה בראיה נובעת מנסיגה במספר. קיים סיכוי נמוך לנסיגה בשנים הראשונות אך הוא קיים. טיפול לייזר יכול לסייע בהורדה של מספר קיים אך לא למנוע נסיגה עתידית. אני מציע לפנות למכון בו נותחת בכדי לבדוק מה הסיבה לירידה בראיה בהצלחה בברכה, ד"ר מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה