האם אני אתאים לניתוח?

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

03/12/2020 | 10:23 | מאת: אוריאן

היי, אני בת 26 יש לי בעין אחת מס' 4 ובעין אחת 3.25 עם צילנדר 1 בשתי העיניים, אני מרכיבה משקפיים מגיל צעיר מאוד והמספר לא גדל הרבה במהלך השנים, בשבוע האחרון ביצעתי בדיקה והוא גדל בחצי מספר, אני נמצאת המון מול מחשב בלימודים ואני לא יודעת האם יש לזה קשר, השאלה האם אני יכולה במספרים האלו לעבור ניתוח והאם אני צריכה לחכות חצי שנה למספר יציב ורק אז לנתח ? יש לציין ששנתיים המספר לא גדל ובבדיקה שעשיתי השבוע הוא גדל לנתונים שציינתי. תודה רבה.

שלום רב בכדי להחליט על התאמה לניתוח צריך זמן יציבות של לפחות שנה. כמו כן יש לבצע סדרת בדיקות של מיפויי קרנית עובי קרנית ועוד בכדי לקבוע התאמה ולאיזה ניתוח

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה