האם יש טיפול להילות וכפילות בצפיה במסכים?

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

07/11/2020 | 18:26 | מאת: דוד

שנה וחצי לאחר prk רואה 6/6 לאחר מינוס 10 נותרה רק בעית הילות וכפילות במסכים עם תאורה ככה האם יש פתרונות לבעיה או שהיא לצמיתות?

שלום רב, לאחר שנה וחצי מהניתוח קשה לי להאמין שדברים ישתנו בעיקר שמדובר בתיקון מספר כה גבוה אבל אני שמח שהראיה מצויינת.

08/11/2020 | 23:40 | מאת: שניר

אתה רואה הילות רק ביום או רק בלילה? וכפילות במסכים במה זה בא לידי ביטוי באיזה תאורה? טלפון טלוויזיה? לא רואה חלק מטושטש כל הזמן

10/11/2020 | 12:45 | מאת: דו

רק בלילה בצפיה בטלווזיה או בנהיגה על מסך המולטידיה. אבל זה משתנה זה יכול להיות גם בכיתוב בשלט זה בדר״כ שיש רקע שחור על כיתוב לבן

15/11/2020 | 17:21 | מאת: שניר

זה ממש ברמה שאתה לא רואה כלום אבל? או ממש בקטנה ? כי רשמת שאתה רואה 6/6 השאלה איך זה בא לידי ביטוי ההילות והכפילויות האם זה ממש חמור ברמה שאתה רואה את זה" פעמיים"?...

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה