ניתוח החלפת עדשה בגיל צעיר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

01/11/2020 | 15:36 | מאת: יוני

בגלל פלוסים גבוהים אני יכול להסיר משקפיים רק בשיטת ניתוח להחלפת עדשה (כמו קטרקט) רציתי לדעת מה הם ההשלכות לניתוח שכזה בגיל צעיר (24) לאור איבוד הaccommodation? האם הראייה טובה כמו לפני הניתוח? פחות טובה תופעות לוואי וכו׳? ובגדול האם מומלץ

שלום רב. לפני הסרת העדשה צריך לבדוק אופציה של השתלת עדשה תוך עינית תוך כדי שמירה של האקומודציה.

02/11/2020 | 18:45 | מאת: יוני

לגבי השתלת עדשה, כפי שאני מבין הבעיה בפלוסים גדולים זה עומק הלשכה קדמית ,מהו עומק הלשכה הקדמית המינימלי שדרוש בשביל להשתיל עדשה ?

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה