הדרת משקפיים - מינוס 10

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

23/10/2020 | 19:00 | מאת: מירב

שלום, אני בת 29, מספרים מינוס 10 ו10.25 קראתי באתר של אחת המרפאות שבמספרים מעל מינוס 10 הסיכוי להזדקק למשקפיים לאחר הניתוח הוא בין 10% ל30%. רציתי לשאול אם הנתון הזה מדויק לדעתך. בנוסף, אם יש הבדל בין מכונים מובילים שונים או רופאים בכירים שונים לעניין הסיכויים לתיקון מלא של המספר הגבוה? האם זה קשור למספר הרצוי לתיקון שמזינים (למשל אם מנסים להפחית את הסיכון לתיקון יתר). תודה!

שלום רב, תיקון של מספר גבוה דורש עובי קרנית עבה. במידה ועובי הקרנית יימצא מספיק עבה ניתן לשקול ניתוח הסיכוי לנסיגה של מספר עשויה להיות עד 10%. הנתון של 30% נראה לי גבוה מידי לגבי שאר השאלות, אני מציע לגשת ולהבדק ולראות לגופו של עניין לפי הנתונים והממצאים

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה