wave-front and HOA

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

20/10/2020 | 22:38 | מאת: מרדכי

wavefront 1. אני קורא כל מיני מאמרים סותרים שחלקם אומרים שעדיף תמיד עם wavefront וחלקם מראים שאין לו משמעות כשלא קיימים HOA רציתי לדעת - בהנחה שאין שיקולי תקציב, האם תמיד כדאי wavefront? 2. האם מציאת HOA נעשית ע"י מיפוי קרנית רגיל ? האם יש לי דרך לדעת מה RMSHO שלי בבדיקת התאמה ? 3. כמה חשיבות יש לסוג מכשיר הלייזר בהחלטה האם להשתמש ב Wavefront או לא ? כי במחקרים על amaris 1050rs אני רואה ש ABERRATION-FREE PROFILE מצב aberration metrics היה זהה לפני ואחרי הניתוח.

שלום רב, השאלות שהועלו מאוד נכונות ולכן אני ממליץ לשוב לרופא המטפל ולשאול אותו את הנקודות שהעלת. בהצלחה!

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה