כמעט חודש לאחר ניתוח LASEK

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

20/09/2020 | 19:31 | מאת: כמעט חודש לאחר ניתוח LASEK

עשיתי בתאריך 26.8.2020 ניתוח מסוג PRK\LASEK. אני מרגיש שהראייה שלי ביום טובה למרות שיש לי טיפה רגישות לשמש.. אבל בלילה אני מרגיש שהראייה שלי יורדת פלאים קשה לי מאוד בנהיגה לראות מספרים של רכב והאורות של הרכבים מסנוורים אותי. התחיל לי סוג של "הילות" מסביב לאורות קראתי שיש דבר כזה אבל לא חשבתי ברמה כזאת.. האם הדבר הזה ייעלם? עשיתי ניתוח שכולל שיטת WAVEFRONT לפי הבנתי זה אמור להפחית את הדברים האלה לא? תודה

שלום רב תופעות של הילות וסינוור שכיחות בשבועות והחודשים הראשונים לניתוח. עם הזמן זה עשוי לחלוף ולהעלם. בהצלחה

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה