מה ההבדל בין סוגי לייזר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

20/08/2020 | 15:08 | מאת: נטלי

בת 24 עם מספר -1.75 וצילינדר רבע ,ובעיה בראיית לילה , הילות. קרנית ממוצעת , מספר יחסית קבוע כשנה וחצי ,לפני כמה חודשים היה שינוי קטן של רבע מספר,אבל לא החלפתי משקפיים כי לא משמעותי לי, הציעו במקום אחד ניתוח intrlasick במקום אחר z lasik , במקום אחר asa ebk , ובמקום אחר sbk ,או prk. לא מבינה מה ההבדל,מה עדיף ואם יש שיטה שיכולה לעזור גם לראיית לילה.. או לכל הפחות להבטיח שלא יהיה נזק נוסף בראיית לילה ...

שלום רב נראה לי שקיבלת הסברים ממכונים רבים לגבי האופציות שעומדות בפניך. לגבי ראיית הלילה יד לקחת בחשבון שיתכן והיא לא תשתפר אחרי הניתוח ואולי אפילו (בסיכוי נמוך) להחמיר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה