ראיה טובה אך מטושטשת

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

13/08/2020 | 13:29 | מאת: אלי

שלום כחודשיים לאחר לאסיק הראיה טובה אך באחת העיניים יש טשטוש , למשל של כתב. ניתן לראות ולקרוא אך אין חדות כמו בעין השניה. למה זה כך? האם עוד עוי להשתפר? זה בגלל טעות רפרקציה?

שלום רב ראשית אני כבר שנים לא מבצע ניתוח להסיק. החל משנת 2013 אנו מנתחים בתחום זה את האינטראלסיק בו החיתוך מבוצע עם לייזר ולא מכאנית בעזרת סכין ממונעת. לגבי השאלה - מאוד קשה להשיב ללא בדיקה ולא ניתן לדעת מה הסיבה לטשטוש כך שאני ממליץ לחזור לרופא המנתח במטרה לבדוק האם קיימת בעיה ואם כן - מה ניתן לעשות. בהצלחה

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה