כמעט 3 שבועות אחרי prk

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

28/06/2020 | 13:28 | מאת: רותם

היי, מספר שאלות - 1. אני כמעט 3 שבועות אחרי ניתוח prk. נאמר לי שצריך בכל יציאה מהבית משקפי שמש. האם זה קריטי לטובת הצלחת הניתוח או בשביל למנוע סינוורים? 2. התחלתי אתמול להשתמש בlipitear האם זה בסדר שהצבע שלהן לבן? אני מרגישה שהראייה קצת שונה אחרי השימוש בהן וקצת קצת שורף. זה בסדר? 3. האם יש מניעה לנסות להיכנס להריון זמן מסוים לאחר הניתוח?

שלום רב, 1.יש להשתמש במשקפי שמש בעת חשיפה לשמש למשך 6 חודשים מהניתוח. 2.הליפיטיר עם צבע לבן. זה בסדר 3.אין מניעה להיכנס להריון בברכה, ד"ר מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה