יובש בעיניים אחרי prk

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

01/06/2020 | 21:50 | מאת: אפרת

שלום רב, כמעט 10 חודשים מהניתוח, היובש לא עבר מעולם. בחודש האחרון לאחר חודש של עבודה מרובה מול מסך היובש החמיר לרמה שמקשה לתפקד. שמה טיפות כ-8 פעמים ביום לפחות. במכון שנותחתי בו אני לא מקבלת תשובה רצינית. רופאת עיניים של הקופה אמרה לי שעלי להתרגל למצב וזה יובש כרוני שלא יעבור. אני מאוד מתקשה להתמודד עם זה, אני סטודנטית בתקופה עמוסה ולא מצליחה לתפקד תקין. האם ייתכן שחודש של עבודה מאומצת גרם ליובש בלתי הפיך? גם לפני כן הייתי שמה טיפות מס פעמים ביום, אבל המצב היה יותר טוב. האם יתכן שלא יהיה שום שיפור ובאמת עלי לקבל שזה המצב? עשרה חודשים לאחר הניתוח המצב עוד יכול להשתפר? אשמח מאוד לתשובה, אני באמת בחרדה וקושי גדול.

שלום רב, כעיקרון בעבודה מאומצת מול המחשב תדירות המיצמוץ יורדת ואז היובש מחמיר. בכל מקרה אני מליץ על הפסקות קצרות מול המחשב על מנת לאפשר לעיניים ״לנוח״. בנוסף יש עוד אפשריות טיפול שלא ציינת כמו השמת פלגים או טיפול בטיפות ליובש אחרות. ממליץ לפנות לבדיקה ויעוץ נוסף.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה