לייזר בעין אחת מונו ויזן

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

27/05/2020 | 15:46 | מאת: הילה

שלום רב, שמי הילה בת 39+ ועשיתי לפני מס ימים ניתוח לייזר להסרת משקפיים, בהיותי מתאימה המנתח ציין בפני כי יש,לי בשתי העיניים 1.75 וממליץ לבצע ניתוח בעין ימין החזקה.. ניתוח בשם מונוויז'ן מאחר ורצה לשמר על הקריאה וציין כי המוח מסתגל נכון להיום יום 4 לניתוח איני רואה חד בעין המנותחת ימין ובשמאל מין הסתם גם כן , אשמח לדעת אם זה ניתוח נפוץ ומומלץ והאם לא אצטרך משקפיים לשם זה "התכנסתי".. כי כרגע אני לא רואה מדוייק בשום עין וקצת מוזרה לי השיטה הנל לנתח בעין אחת ומה קורה אם המספר עוחה בעין הלא מנותחת? אשאר אחד 6/6 והשניה המספר עלה...אציין כי עובדת כבודקת תוכנה מחשבים ששעות העבודה שלי מול המחשב לא מבוטלות, תודה רבה לעונים :)

שלום רב , השיטה בהחלט נפוצה ועשויה לתת פיתרון לרחוק וקרוב, אך לעיתים דורשת הסתגלות. בקיצור עוד קצת סבלנות.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה