ראיה מטושטשת לאחרשלושה חודשים בניתוח prk

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

26/05/2020 | 14:41 | מאת: אריאל

עוד מעט אני שלושה חודשים לאחר ניתוח prk, בעין ימין אני רואה 6:6 ובעין שמאל כשעשו לי בדיקה היא אמרה שאני רואה 6:6 אבל ראיתי הכל כפול את כל שורת המספרים פעמיים ומרוח. גם מרחוק אני לא רואה טוב וגם שאני מסתכל לקרוב בעין שמאל אפילו בפלאפון אני לא מצליח לקרוא בכלל כי כל האותיות אחת על השניה? הרופא המנתח אומר סבלנות, אבל זה קצת מוזר אחרי שלושה חודשים לא לראות בעין גם מקרוב לא?

שלום רב, קשה לי להעריך מדוע מאחר ואני זקוק לעוד נתונים. ממליץ בביקורת הבאה לבקש הסבר יותר מפורט מהרופא המנתח.

08/06/2020 | 15:08 | מאת: אריאת

תודה. אמר משהו על צלקת שעדיין קיימת אז יש מספר חצי, זה הגיוני?

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה