ניתוח בשיטת prk ועדיין לא 6:6

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

23/05/2020 | 20:51 | מאת: עוז

שלום, עברתי ניתוח בשיטת prk לפני כמה שנים (לא במכון עיניים) ועדיין לא רואה 6:6. אם אני שולל את סיבת הגנים, יכול להיות שהסיבה יכולה להיות ברופא המנתח שניתח לא כמו שצריך? (האם יש למנתחים משמעות להצלחת הניתוח?) ואם לא-מה עוד יכולה להיות הסיבה?

שלום רב, לא כל אדם מסוגל לראות לפני הניתוח 6/6 וגם לא לאחריו. הניתוח מכוון ראיה המיטבית ששונה במעט מאדם לאדם והעובדה ואצלך הראיה לא 6/6 לא אומרת דבר על הצלחת הניתוח או על איכות המנתח. כדי לדעת אם יש בעיה כלשהי, יש להתייחס רק לאחר בדיקה ואת זה לא ניתן לבצע דרך פורום

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה