קרנית דקה מדי לניתוח PRK

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

05/05/2020 | 19:33 | מאת: יונתן

שלום דר, נבדקתי לפני כחצי שנה במכון מסוים לניתוח לייזר ואמרו לי שהקרניות שלי דקות מדי אפילו לניתוח PRK. המספרים שלי: -5.5 ו2.5 צילינדר בשתי העיניים. אני עדיין מאוד רוצה לעשות ניתוח PRK. יכול להיות שבמכון אחר יגידו לי שאני כן מתאים לניתוח? בגלל טכנולוגיה שונה או משהו כזה? יש לי חברים שהיו להם מקרים דומים פשוט.. תודה

שלום רב, לא ניתן להשיב ללא בדיקה אבל אם הקרנית דקה מהמינימום הדרוש, אז לא ניתן לבצע ניתוח

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה