טשטוש אחרי טיפטוף טיפות

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

23/04/2020 | 21:44 | מאת: אור

אני אחרי חודשיים של ניתוח . ניסיתי מס סוגי הטיפות של הדמעות מלאכותיות ניסיתיהילו קומוד סיסטיין וטירס ורובן גורמות לי לשרפה בעיינים אני לא יכולה לפתוח את העיניים מס דקות . מה כדאי לעשות עם תופעה זו

שלום רב ציינת דווקא טיפות מעולות שאמורות לפתור את הבעיה. בינתיים הייתי מנסה עוד סוג אחר - לא משנה איזה כדי להוסיף לחות לעין. עומד לצאת בקרוב סוג חדש של טיפות מעולות שההשקעה נדחתה בגלל הקורונה. נקראות Lipitear כשהן יצאו יהיה שווה לבדוק אם הן משפרות

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה