חצי שנה אחרי ניתוח prk

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

17/03/2020 | 20:22 | מאת: אור

היי, ביצעתי ניתוח להסרת משקפיים בשיטת PRK באסותא בחודש אוגוסט. נטלתי לפי ההנחיות סטרואידים למשך שלושה חודשים וזמן קצר לאחר הפסקת הסטרואידים הופיעו המון נימים בעיניים.זה נראה מפחיד, העיניים כואבות במגע,משתמשת בהילוג׳ל. הייתי אצל רופאת עיניים מספר פעמים שכל פעם עשתה בדיקות מאוד מקיפות ואמרה שאיננה רואה שום דבר חריג בעין למעט קצת יובש לא חמור בכלל. שאלתי היא האם עליי לחפש מקור אחר? אולי ללכת לנוירולוג אולי משהו מהראש משפיע על יציאת הנימים הרבים בעיניים? מישהו מכם הרופאים נתקל בתופעה הזאת לאחר ניתוח לייזר? עליי לציין שכרגע אני בהריון בחודש רביעי ולכן לא מומלץ לי לטפטף סטרואידים בעיניים. בנוסף, הנימים הרבים יצאו לפני שנכנסתי להריון אז אין קשר בין השניים. אני ישנה טוב, שותה המון.. תודה רבה מראש על תשובתכם!

שלום רב כנראה שמדובר ביובש. אם נבדקת מספר פעמים על ידי רופא עיניים ולא נמצא כולם הייתי ממליץ להמתין בשלב זה. בברכה, ד"ר אליה לוינגר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה