ניתוח לייזר עם קרנית קצת דקה

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

30/01/2020 | 10:19 | מאת: נועה

שלום רב אני רוצה לעבור ניתוח לייזר אך באחד העיניים הקרנית בעובי של 483 מיקרון. באחד המכונים נאמר לי אז שצריך לעשות PRK כי הקרנית דקה מדי ללייזר חיתוך. האם ישנם היום מכשירי לייזר מדוייקים המארשים לנתח בעובי שכזה עם לייזר בשיטת המתלה, ולא בשיוף? שאלה נוספת: האם לבחור במונוביזיון? יש לי -2.75 ו -2.25 לפני תיקון ורואה טוב מאד מקרוב. מצד אחד בא לי ראיה חדה מאד, מצד שני קצת מפחדת מהובדן ראיה בקרוב אחרי הניתוח. תודה רבה!

לקריאה נוספת והעמקה

בעובי קרנית כזה האפשרות היחידה היא prk או lasek בשום אופן לא ניתן לבצע ניתוח עם מיתלה ואני מציע לא להתפתות להצעות בנוגע למיתלה אם יוצע לך. לגבי מונויזיין- אני מציע לדון בכך באופן פרטני עם המנתח. אם יש ניסיון עם עדשות מגע ניתן לנסות לפני הניתוח וזה יתן לך אינדיקציה האם זה מתאים לך או לא, בהצלחה. ד"ר מלר בהצלחה
