ארבע וחצי חודשים לאחר ניתוח prk

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

28/01/2020 | 07:45 | מאת: נ.פ.

בוקר טוב! אני ארבע וחצי חודשים לאחר ניתוח prk ורואה 6/9. בבדיקה, הרופא אמר שהכל בסדר ואין הצטלקות או עכירות. 1. האם עוד יש סיכוי לשיפור נוסף בראייה? היה לי מספר 12- ואני בן 43. בגלל הקרנית העבה, הרופא העריך שאחרי הניתוח אראה 6/6. 2. אני קורא כרגע עם משקפי קריאה 3.5+. כרגע זה נח לי, למרות שהאופטומטריסטית אומרת שזה מספר גבוה. במידה ואני צריך מספר נמוך יותר לקריאה (ולא מודע לזה...), האם השימוש במשקפי הקריאה הנוכחיים יכול להרוס לי את הראייה? תודה רבה!

שלום רב. 1) עדיין יש סיכוי להתייצבות ולשיפור בחודשים הבאים 2) לא ייגרם נזק אבל זה נראה לי חזק מידי. להערכתי 1 וחצי או 2 אמורים להיות מספיקים. בהצלחה

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה