לא מבין את ההבדלים בין סוגי הלאסיקים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

13/12/2019 | 14:46 | מאת: רז

Lasik , intra lasik, zlasik איך אני יכול לדעת מה לבחור אם כל השיטות מתאימות? זרקו עליי ים של מידע בנוגע לכל שיטה אבל אין שום דבר שמסביר את המהות של ההבדלים בין השיטות ועד כמה ההבדלים האלה קריטיים. לא תמיד "יותר טוב" הוא רלוונטי. אתה יכול לקנות מחשב עם יותר ליבות במעבד אבל אין לזה שום תועלת אם אף תוכנה לא יודעת לנצל את ריבוי הליבות = זרקת כסף לפח. קנית משהו טוב יותר חסר כל יישום פרקטי. אז אני תוהה, האם ל"יותר טוב" יש באמת משמעות ?

אלה הם אותם ניתוחים כעיקרון. ההבדל הוא בטכניקת יצירת המתלה. אני יכול להמליץ רק על הטכניקה אותה אני מבצע והיא intralasik. בברכה , ד"ר לוינגר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה