3 חודש לאחר prk ....

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

11/12/2019 | 15:59 | מאת: מיכאל

היי לאחר ביקורת של 3 חודשים אחרי ניתוח , הגעתי לביקורת ושם נאמר לי מכיוון שיש לי עין עצלה לעולם לא אראה 6.6 , ושהראייה שלי כרגע לא תשתפר עוד ושאני רואה מקסימום בעקבות העין העצלה(עדיין רואה מטושטש) , וזה לא נאמר לי לפני תהליך הניתוח האם יש קשר בין הדברים ?והאם באמת אני לא יוכל לראות 6.6 ?

שלום רב, אין קשר בין עין עצלה לבין ניתוח הלייזר. לייזר מתקן בדיוק מה שניתן לתיקון ע"י משקפיים ולא מעבר לכך. עין עצלה הוא מצב בו חדות הראיה אינה מגיעה למקסימום ואת זה שום דבר לא יכול לתקן – לא משקפיים ולא לייזר ולכן באותה עין המקסימום אינו 6/6 אלא חדות הראיה המקסימאלית עם משקפיי שאינה 6/6. אין מקום לדאגה או חשש – זו תמיד היתה חדות הראיה של אותה עין ולא ניתן לשפר מעבר לזה אבל אין בזה חדש כי כך היה תמיד, וזה לא קשור ללייזר בברכה, ד"ר מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה