רוצה להבין יותר WAVEFRONT

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

31/10/2019 | 12:00 | מאת: מ

אשמח להבין מה המשמעות של הWAVEFRONT LASIK- חיתוך החלמה מהירה PRK- שיוף החלמה איטית מה הכוונה PRK+WAVEFRONT ? מה הסבירות לניתוח עם WAVEFRONT אם אני לא רואה למרחוק? המספר של 6וחצי בשתי העיניים. זה פחות כואב או יותר? תודה רבה

שלום רב, נתחיל מהסוף, הכאבים קשורים לטכניקת הטיפול ז״א prk כואב lasik כואב פחות. לגבי waveform בכוונה לצורת הליטוש של קרן הלייזר שהיתרון היחסי הוא אפשרות לשיפור מסויים באיכות הראיה. סכל מקרה אין צורך לבצע את זה לכל מטופל וההחלטה נתונה לרופא המטפל.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה