חודש ושבוע אחרי prk..

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

16/10/2019 | 02:25 | מאת: רואי

היי.. אני חודש ושבוע אחרי הניתוח לייזר... עוד שבוע וחצי יש לי בדיקת ראייה וכרגע אני מרגיש שיפור משמעותי אבל עדיין לו 6 6. חייב לציין שלא כאב לי כלום במהלך הניתוח ואחריו, לא היה לי שום יובש או דברים מהסוג הזה(אולי כי הקפדתי על הטיפות ומשקפי שמש), זה סימן טוב נכון? השאלה שלי היא מתי באמת הצפי לראייה מצויינת, והאם זה לגיטימי שקצת קשה לי עדיין בראיית לילה או פלורסנטים חזקים. אחותי עברה ניתוח לייזר לפני כמה שנים והיא אמרה שה6 6 מגיע אחרי כמה חודשים, עוד ידידה אמרה שאפילו עד חצי שנה. אשמח לדעת שהכל בסדר והתוצאות המקסימליות לא אמורות להגיע אחרי חודש ושבוע בלבד..

שלום רב, התיצבות די מלאה יכולה להגיע עד כ 3 חודשים מהניתוח. סה"כ על פי התאור המגמה מאוד חיובית בדרך לשם. בהצלחה.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה