חודש לאחר ניתוח prk ועדיין סובל מטשטוש

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

12/10/2019 | 21:08 | מאת: דער דאקטער

שלום רב! עברתי ניתוח prk לפני חודש ואני רואה מטושטש מאוד. 1. האם עוד יש סיכוי לשיפור? 2. האם ניתן לדעת בבדיקה אם המספר התייצב, ולרכודץש משקפיים? 3. האם ניתן לעשות עכשיו בדיקת עיניים והרחבת אישונים ללא חשש? 4. האם ניתן לעשות עכשיו צילום רשתית oct, או שחודש אחרי ניתוח זה מסוכן? 5. לבסוף, האם שימוש יתר בדמעות מלאכותיות סיסטיין ג'ל עשוי להזיק? אני אף פעם לא בטוח אם התופעות נובעות מיובש, או שאני שוגה כשאני מזליף טיפות לעיניים. תודה רבה!

שלום רב, ראשית כן. בהחלט יש מקום לשיפור. עדיין לא נסות להתאים משקפיים. יש להמתין בסבלנות להחלמה מלאה כעבור מספר חודשים. OCT? את זה לא ניתן להחליט דרך פורום. את זה אני משאיר לרופא המנתח שלך. שימוש בסיסטיין - ניתן ללא הגבלה. בהצלחה

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה