ניתוח PRK ייעוץ סותר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

24/09/2019 | 21:32 | מאת: ניצן

הייתי בייעוץ בארבעה מכונים גדולים. שלושה מהם נאמר לי שאני מתאימה לניתוח PRK באחד מהמכונים הרופא שלל לאלתר את האופציה לניתוח כלשהו, אמר שהקרנית דקה מדי והמבנה לא מספיק טוב לניתוח PRK והוא לא מוכן לקחת את הסיכון . האם יש ממה להילחץ? אחרי שהייתי אצלו ניגשתי למכון אחר ששם אמרו שאין בעיה ושלדעתם האבחנה שלו ממש הייתה מוטעית. אבל הוא השתמש במילים ממש קשות, טען שהוא לא היה מסכן את שמו ומנתח אותי

שלום רב מאוד קשה דרך פורום לייעץ באופן ספציפי ללא כלל הנתונים. אני מציע לסמוך על המכון בו הרגשת את מירב הביטחון כולל הקשר שנוצר עם הרופא המנתח וללכת לפי המלצותיו בהצלחה! ד"ר אורי מלר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה