ניתוח PRK wavefront שאלות

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

22/07/2019 | 15:23 | מאת: יהונתן אבן

יש לי מספר -5 בשתי העיניים עם 2.5 צילינדר. האם היית ממליץ על ניתוח PRK wavefront? אני בנאדם פעיל ביותר ושמעתי שזה הניתוח הכי טוב לאנשים פעילים. מה סיכויי ההצלחה של הניתוח וכמה הוא יעלה בערך? איפה היית ממליץ לבצע את הניתוח?

שלום רב, אתה שואל שאלות טובות אך ללא בדיקה לא ניתן להשיב - באיזה ניתוח לבחור - הדבר תלוי בגורמים רבים וצריך להתבסס על נתוני הבדיקה והצילומים. לגבי מחיר – הדבר ייקבע בבדיקת ההתאמה. לגבי היכן לבצע את הניתוח – לאיזו תשובה אתה מצפה מרופא שמנתח את הניתוחים הללו? האם הייתי מעוניין שאמליץ על המכון בו אני מנתח? או למכון המתחרה? בכל אופן, מטרת הפורום היא לספק מידע כללי ולא להמליץ על מנתח או מכון. בברכה, ד"ר אורי מלר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה