לאחר ניתוח prk מספר שאלות

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

17/06/2019 | 21:12 | מאת: דודו

היי עברתי ניתוח prk + wavefront במכון עיינים. ישלי מספר שאלות : 1. הומלץ לי לקחת ויטמין c בין שלוש שבועות לחודש ושבוע מרגע הניתוח, האם במידה ואקח יותר מהזמן הזה עלול להיגרם נזק או שזה לא יכול להזיק ואפילו מומלץ? 2. בעניין שיפור הראיה, החדות באמת משתפרת באופן דרסטי או שהשיפור וההתייצבות זה בעיקר שפשוט המספר נשאר ואין טשטושים מידי פעם ואיבוד פוקוס? או שממש העיקר עם הזמן מתחילה לראות חד יותר ? כלומר, החלמה והתייצבות שקול לשיפור הראייה בחדות או רק שמירה על סטטוס קיים ללא איבוד פוקוס, טשטושים מדי פעם וכו'. 3. נקבע לי ביקורת ראשונה שבוע אחרי הניתוח והוציאו לי שם תעדשות מגע הטיפוליות, הביקורת השניה רק לאחר חודשיים , זה לא הרבה זמן יחסית ? כאילו אם חס וחלילה יש משהו בעין שדורש התייחסות אני פוחד שאני מאבד זמן למרות שלכאורה הכול מתנהל תקין.. כי בין כה המספר לא אמור להיות עדיין חד מספיק ויש שינוים בראיה

שלום רב, 1. לא. לא ייגרם נזק. אבל אני ממליץ לטפל כפי שהומלץ 2. המספר טופל בניתוח וההחלמה כוללת התייצבות הדרגתית בחדות הראיה 3. מדובר בזמן ביקורת סביר. אם תתעורר בעיה כלשהי, יהיה צורך בהקדמת המועד. בהצלחה, ד"ר אורי מלר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה