לוטהמקס + ראיית לילה + הרפס בשפתיים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

15/06/2019 | 21:05 | מאת: מיכל

היי, מטופלת בלוטהמקס (סטרואידים) לאחר ניתוח prk ? 1. רציתי לשאול האם הטיפות עיינים (4 פעמים ביום) גורם לטשטוש קצת בראייה ? אני כבר 25 לאחר ניתוח ועדיין לא רואה חד לגמרי ואני תוהה האם יש לזה קשר לטיפות. 2. הראיית לילה שלי לא הכי טובה עדיין, יש קושי. האם זה גם משהו שישתפר עם הזמן? 3. יצא לי הרפס בשפתיים (היה לי מזה שנים ), ראיתי בהוראות של הטיפות עיינים שיש לעדכן את הרופא במידה ויש היסטוריה של הרפס, אבל שכחתי מזה לפני הניתוח ורק עכשיו קראתי על זה. האם מדובר על הרפס בעיינים בלבד או שיש סימן לחשש גם בהרפס בשפתיים ?

שלום רב, 1. 25 יום הוא עדיין זמן קצת להתייצבות סופית. 2. כנ"ל 3. מדובר בהרפס בקרנית לא בשפתיים

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה