לכלוך מתחת לעדשה אחרי prk

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

24/05/2019 | 22:21 | מאת: יעל

שלום, עברתי ניתוח בשיטת park. אחרי הניתוח עין ימין כאבה לי בהפרש ניכר מעין שמאל ובמשך זמן ממושך יותר. בעת שהרופא הסיר לי את עדשות המגן הוא אמר שהיה לכלוך מתחת לעדשה ובאמת הכאב נעלם לאחר הוצאת העדשה. כרגע הראייה בעין שמאל טובה ובעין ימין מטושטשת מאוד. האם יכול להיות שהלכלוך גרם להתאחות לא טובה של האפיתל והטשטוש יישאר לצמיתות?

שלום רב, אין מדובר ב״ליכלוך״ אמיתי. מדובר בתוצרי פירוק של תאים. זה לא גורם לאיחוי לא תקין ולא סביר שזה ישאר לצמיתות. בהצלחה , ד"ר אורי מלר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה